Kendi - Aksi Single (2009) Full Albüm İndir


1. Salla
Söz & Müzik: Günay Akçen
2. Kanki
Söz & Müzik. Yalçın Polat
3. Kork Benden
Söz & Müzik: Günay Akçen
4. Salla (Bounce Mix)
Söz & Müzik: Günay Akçen
5. Kanki (Versiyon)
Söz & Müzik. Yalçın Polat
6. Salla (Main Mix)
Söz & Müzik: Günay Akçen

Download:

http://rapidshare.com/files/253699765/Kendi.Aksi.Single.2009.rar

http://www.uploading.com/files/ZSQ2QYYG/Kendi.Aksi.Single.2009.rar.html

Brenna Mac Crimmon - Kulak Misafiri (2009) Full Album İndir




01.Evlerine Varagele Usandım
02.Kar Yapar Alçaklare
03.Dolama Dolamayı
04.Oj Ti Mome Ohrigance
05.Yıldız Dağı İşte De Geldim Yanına
06.Şemsiyemin Ucu Kare
07.Getme Gel
08.Kamran Olsam
09.Sabah Sabah Seyredelim Yalıyı
10.Kuşların Geçiş Taksimi
11.Mussels In The Bay
12.Son Geçiş

Brenna Mac Crimmon - Kulak Misafiri (2009) Full Album İndir

http://www.turboupload.com/pd9k41r9oqfv/Brenna_Mac_Crimmon_-_Kulak_Misafir_2009.rar.html


veya

http://flyfile.us/vv0bme5mpu4y/Brenna_Mac_Crimmon_-_Kulak_Misafir_2009.rar.html

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Devlet Sırrı Full Film İzle

[Devlet+Sırrı.jpg]
Tür : Gerilim

Gösterim Tarihi : 24 Temmuz 2009

Yönetmen : Philippe Haïm

Senaryo : Nathalie Carter , Philippe Haïm , Julien Sibony

Görüntü Yönetmeni : Jérôme Alméras

Müzik : Alexandre Azaria

Yapım : 2008, Fransa , 100 dk.

Oyuncular : Gérard Lanvin (Alex) , Vahina Giocante (Diane / Lisa) , Nicolas Duvauchelle (Pierre) , Mehdi Nebbou (Ahmed) , Rachida Brakni (Leïla / Chadia) , Simon Abkarian (Al Barad)

Fransa’da terörist grup ve gizli servislerin birbirlerine karşı devam eden acımasız savaşı, radikal karşı ideolojiler adına sürmektedir. Henüz, terörist ve gizli ajanlar hemen hemen aynı hayatları yönetiyor, manipülasyonda aynı yöntemler üzerinden gidiyorlardır.

Devlet Sırrı, Fransız gizli servisi tarafından askere alınan öğrenci Diane ve terörizmin onu kurtuluşa götüreceğine inanan belalı genç Pierre üzerinden onların gizli savaşını ifşa eder.

Diane ve Pierre görevleri için eğitilirken, kaçamayacakları olaylar zincirine takılıp kalırlar. Acaba soylu olarak gördükleri savaşları adına ikisi de fedakarlıkta bulunabilecek midir?








Kasabanın Yenisi | New in Town | 2009 | DVDRip-XViD



~~~~~ Film Hakkında ~~~~~

Lucy Hill (Renee Zellweger) işine tutkuyla bağlı Miami’li bir işkadınıdır. Minnesota’daki bir üretim tesisine dokuz aylığına geçici görevle gönderilince hayatı bir anda alt üst olur. Evlenmeye niyeti olmadığını belirterek avukatlık yapan erkek arkadaşı Seth’i terk ettikten sonra da Minnesota’nın yolunu tutar.

Gideceği yerdeki yaşam tarzı değişikliğine tamamen hazırlıksızdır. Miami’de seçkin giysilerden ve seçkin ayakkabılardan oluşan bir gardrobu ve tüm bunları barındıran güzel bir apartman dairesi vardır ama Minnesota’daki yeni evi her açıdan farklıdır. Orada kendisini kaybolmuş ve çaresiz hisseder. Bütün bunlara bir de soğuk hava koşulları nedeniyle hastalanması eklenir.

Yeni görevinde de işler iyi gitmemektedir. Fabrikada yapmaya çalıştığı değişiklikler sonucunda çok sayıda işçi çıkaracağı korkusuyla tüm çalışanlar isyan halindedir. Kasaba halkı onu çeşitli vesilelerle aldatmayı ve yanıltmayı başarır. Adeta alay konusu olmuştur. Daha da kötüsü, fabrikada işbirliği yapmak zorunda olduğu Ted adlı sendika temsilcisi, hiç kimsenin işten çıkarılmamasına kesin kararlıdır.

Lucy kasabada yavaş yavaş da olsa bazı dostluklar geliştirmeyi başarır. Arkadaş olduğu kişiler arasında Ted ve 13 yaşındaki kızı Bobbie de vardır. Meydana gelen talihsiz ama komik bir kaza sonucundaysa fabrika çalışanları nihayet Lucy’ye sıcak davranmaya başlarlar.

Tam herşey yoluna girmeye başlamışken Lucy’nin Miami’deki işvereninin yöneticileri, ona fabrikanın kapatılması gerektiğini bildirirler. Ancak Lucy bu gidişatı tersine çevirebilmek için bir plan yaparak daha yaratıcı olmaya, kasaba halkıyla işbirliğine gitmeye ve onların gönlünü kazanmaya kararlıdır.

http://www.sinemalar.com/film/27683/Kasabanin-Yenisi/

http://www.imdb.com/title/tt1095174/



~~~~~ Filmden Resimler ~~~~~







~~~~~ Download Linkleri ~~~~~

http://rapidshare.com/files/25981372....net.part1.rar
http://rapidshare.com/files/25981434....net.part2.rar
http://rapidshare.com/files/25981478....net.part3.rar
http://rapidshare.com/files/25981510....net.part4.rar

Rar Şifresi YOKTUR !!!
İYİ SEYİRLER ...

Tehlikeli Atlayış Full İzle

[Tehlikeli+Atlayış.jpg]
Yönetmen / Directors:Mickey Hilb

Oyuncular / Actors: Eric Livley, Kellan Lutz, Michael Madsen

Filmin Konusu : Tyler Crowe, başına buyruk ve macerayı seven bir kayakçıdır. Bir gün, en yakın arkadaşı ve snowboardcu Mark Rider ile bir araya gelir ve bir plan yaparlar. Yanlarında tecrübeli bir rehberle Alaska’ya gitmek ve spor tarihinin en yüksek ve en tehlikeli kayakla atlayışını gerçekleştirmek… Ama böyle bir şöhrete risk almadan ulaşmak mümkün değildir. Ve Alaska’nın el değmemiş steplerinde risk altına giren sporcuların sadece şöhretleri değil, dostlukları ve daha da önemlisi hayatları olacaktır












Ateş Yılanı Full İzle

Yönetmen:John Terlesky


Senaryo:Garfield Reeves-Stevens

Görüntü Yönetmeni:Patrick McGowan

Müik:Chuck Cirino

Yapım : 2007

Ülke : Kanada Amerika

Tür : Korku, Bilim-Kurgu





















Kolej Full İzle

Tür : Komedi


Yönetmen : Deb Hagan

Yapım :2008, ABD

Senaryo :Dan Callahan, Adam Ellison

Oyuncular

Haley Bennett, Drake Bell, Nick Zano, Kevin Covais, Andrew Caldwell, Nathalie Walker

Filmin Konusu izlediğim Kadarıyla: Film Amerikan Pastası tarzında komedi ve erotizm içeriyor.Filmde Liseli bir genç bir kızı sever fakat kız onu çok basit görür.Hayatını monotonlaştırır kızın. Kızda bu yüzden çocuktan ayrılır.Ayrıldıktan sonra Erkek çocuk yanına 2 erkek arkadaşını alır ve Şehir dışına araba ile üniversiteye gider farklı farklı maceraların içine girer ve orada sex komedi ve aşk ile son bulur...





















Transformers: Yenilenlerin İntikamı Full İzle

Tür : Bilim Kurgu / Macera / Aksiyon

Gösterim Tarihi : 24 Haziran 2009

Yaş Sınırı : 13

Yönetmen : Michael Bay

Senaryo : Ehren Kruger , Roberto Orci , Alex Kurtzman

Görüntü Yönetmeni : Ben Seresin

Müzik : Steve Jablonsky

Yapım : 2009, ABD , 147 dk.

Oyuncular:Shia LaBeouf (Sam Witwicky) , Megan Fox (Mikaela Banes) , Josh Duhamel (Kaptan Lennox) , Tyrese Gibson (Robert Epps) , John Turturro (Agent Simmons) , Matthew Marsden (Graham) , Ramon Rodriguez (Leo)

Sam Witwicky, Transformers’ın kökenleri ve dünya üzerindeki tarihçesi konusunda yeni detaylar keşfeder. Topladığı bilgiyi ele geçirmek isteyen şeytani ruhlu Deceptionlar onun peşindedir. En büyük mücadele, Mısır’daki Giza piramitlerinde gerçekleşecektir. Çünkü aranan tapınak bu bölgededir.

Transformers: Yenilenlerin İntikamı, 2007 yılında izleyicinin büyük beğenisini kazanan ilk Transformers ‘ın devamıdır. İnsanoğlunun Autobotlar ile Decepticonlar arasındaki savaşın ortasında kalmasını anlatan filmin yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi yine Michael Bay üstlenirken, prodüksiyon amirliğini Steven Spielberg yaptı.

Başrollerinde Shia LaBeouf – Megan Fox ikilisinin bir kez daha kamera karşısına geçtiği ikinci filmde izleyiciler daha fazla robotla tanışırken maceranın boyutları, başta Mısır olmak üzere daha çok ülkeye yayılacak.























Yeraltı Mezarlığı Full İzle

Tür : Korku/Gerilim

Konusu : Şehrin ışıklarının altında karanlık bir dünya hüküm sürmektedir.

İlk defa Paris’e giden genç bir kadın Yeraltı Mezarlığı’nda verilen bir partiye katılır. Burası şehrin altında, yedi milyon insanı barındıran ve labirent biçimli tünellerden oluşan bir yerdir. Bir ara arkadaşlarından ayrılmak zorunda kalan genç kadın çok geçmeden birisi ya da bir şey tarafından izlendiğini fark eder.











Harry Potter ve Melez Prens - Harry Potter and the Half-Blood Prince Full İzle

Tür : Macera / Fantastik

Gösterim Tarihi : 15 Temmuz 2009

Yönetmen : David Yates

Senaryo : Steve Kloves , J.K. Rowling (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Bruno Delbonnel

Müzik : Nicholas Hooper

Yapım : 2008, ABD / İngiltere , 153 dk.


Oyuncular

Daniel Radcliffe (Harry Potter) , Rupert Grint (Ron Weasley) , Emma Watson (Hermione Granger) , Julie Walters (Molly Weasley) , Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange) , Alan Rickman (Severus Snape) , Michael Gambon (Albus Dumbledore) , Maggie Smith (Minerva McGonagall) , Jim Broadbent (Horace Slughorn) , Bonnie Wright (Ginny Weasley) , Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid)

Harry Potter, Hogwarts’taki 6. yılında üzerinde “bu kitap Melez Prens’e aittir” yazılı bir kitap bulur.

Kitabın içindeki büyüleri ve Melez Prens’in kimliğini araştırmaya başlayan Harry, Dumbledore’un yardımlarıyla, düşmanı Voldemort ile son savaşa girmeden önce onun geçmişi hakkında daha fazla şey öğrenmeye başlar.

Filmin yönetmen koltuğunda Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı’nı da yönetmiş olan David Yates var. Filmin uyarlandığı, J.K. Rowling’in yazdığı serinin 6. kitabı olan Harry Potter ve Melez Prens, ilk yayınlandığı gün dünya çapında tam 9 milyon satmıştı.












Kıyamet Kasabası Full İzle

Yönetmen :Steve Bendelack

Oyuncular :Jeremy Dyson,Mark Gatiss,Paul Hays-Marshall

Tür :Komedi-Fantastik

Yapım :2005 / ABD / İngiltere

Senaryo :Jeremy Dyson, Mark Gatiss, Steve Pemberton

FİLMİN KONUSU:
Yazar, telefonda arkadaşına hikayenin nasıl devam edeceğini anlatır, konu üzerinde biraz tartışırlar ve telefonu kapar. Tam o sırada olması imkanız gibi gözüken bir mazarayla karşılaşır. Hikayesindeki kahramanlar tam karşısında durup ondan hesap sormaktadırlar.











Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı Full İzle

Tür : Komedi / Animasyon

Gösterim Tarihi : 1 Temmuz 2009

Yönetmen : Carlos Saldanha

Yapım : 2009, ABD

Seslendirenler : John Leguizamo (Sid) , Denis Leary (Diego) , Queen Latifah (Ellie) , Ray Romano (Manny) , Chris Wedge (Scrat)

Dinazorlar iniyor! Ice Age’in yeni filminde karşımıza dinazorlar çıkıyor. Kaplanlara, avcılara, eriyen buzullara kafa tutan kahramanlarımız bu sefer dinazorlarla karşı karşıya geliyor. Film dinazorların her zaman yaşadığını, buzun erimesiyle ortaya çıktıklarını öne sürüyor.

Filmin maskotu olan fare Scrat cevzinin peşine düşerek bizi yine gülmekten kıracağa benziyor. Kahramanlarımız Sid, Manny ve Diego’ya ikinci bölümde yer alan Ellie ve fareler, bu bölümde de eşlik ediyor.





































İçimdeki Şeytan Full İzle

Tür : Gerilim / Komedi

Gösterim Tarihi : 3 Temmuz 2009

Yönetmen : Banjong Pisanthanakun Parkpoom Wongpoom

Senaryo : Aummaraporn Phandintong , Banjong Pisanthanakun , Sopon Sukdapisit , Parkpoom Wongpoom

Görüntü Yönetmeni : Niramon Ross

Müzik : Chartchai Pongprapapan

Yapım : 2007, Tayland , 90 dk.

Oyuncular

Marsha Wattanapanich (Pim / Ploy) , Vittaya Wasukraipaisan (Vee) , Ratchanoo Bunchootwong (Pim ve Ploy’un annesi)

KONUSU

Pim Tayland’taki geçmişini bırakıp çok sevdiği kocası Vee ile Kore’de yeni hayatına başlar. Mutlu giden hayatları ta ki Pim’e Tayland’tan bir telefon gelmesine kadar sürer. Telefonla gelen haberde Pim’in annesinin hastalığına bir türlü teşhis konulamadığı ve çok hasta olduğu Pim ve Vee’nin birlikte, Pim’in annesinin yanına dönmeleri gerektiği söylenir.

Pim Tayland’a vardığında geçmişte yaşadığı acı anılarla dolu bir tecrübeyi hatırlar. Fakat bu anılar geçmişte yaşadıklarından farklıdır. Bu geçmişe dönüşleri daha içten hisseder sanki o olaylar Pim’e çok yakın birisinin hisleri gibidir. Pim bu duyguları hissettiğinde bir süre sonra bir ikiz kardeşinin olduğunu hatırlar. Ve tüm anılar zihninde yavaş yavaş canlanmaya başlar.

Böylece bu yap-bozun parçaları netleşmeye başlar. Pim artık bu garip hislerinin sebebinin farkına varır. Böylece iki yaşam birbirine bağlanmaya başlar. Pim bundan sonra bir daha özgür olamayacaktır. Bu aslında korkunç bir farkındalığın başlangıcıdır. Pim’in bu kötü tecrübeleri unutmasına engel olan bir şey vardır. Onun neden bu tecrübeleri unutmaması istenmektedir?









Doğum Sancısı Labor Pains Full İzle

Gösterim Tarihi : 31 Temmuz 2009


Yönetmen : Lara Shapiro

Senaryo : Stacey Kramer , Lara Shapiro

Görüntü Yönetmeni : Dan Stoloff

Müzik : Andrew Hollander

Yapım : 2009, ABD

Oyuncular Lindsay Lohan (Thea Dixon) , Aaron Yoo , Cheryl Hines (Lisa DePardo) , Janeane Garofalo (Claire) , Bonnie Somerville (Suzie Cavandish) , Bridgit Mendler (Emma)

Konusu:Thea Dixon, aslında onu köle gibi kullanan patronundan nefret ediyordur. Ama durum işten çıkarılmaya gelince, Thea çözümü hamile olduğunu söylemekte bulur.

Thea’nın 9 ay boyunca saklı tutması gerektiği yalan, çevresindeki herkesin hayatına karışmasıyla hayatını olduğundan daha da zorlaştıracaktır.












Lanetli Ev Full İzle

Tür : Gerilim / Korku

Gösterim Tarihi : 12 Haziran 2009

Yönetmen : Peter Cornwell

Senaryo : Adam Simon , Tim Metcalfe

Yapım : 2009, ABD , 92 dk.

Oyuncular

Virginia Madsen (Sara Campbell) , Kyle Gallner (Matt Campbell) , Elias Koteas (Reverend Popescu) , Amanda Crew (Wendy) , Martin Donovan (Peter Campbell) , Sophi Knight (Mary Campbell) , Ty Wood (Billy Campbell)

İddiaya göre gerçek bir hikayeden yola çıkılan filmde, Amerika’nın Connecticut eyaletinde bir ailenin başına gelen paranormal olaylar anlatılır.

Campbell ailesi, kanser olan oğullarının tedavi gördüğü kliniğinin yakınlarında bir eve taşınırlar. Fakat Viktorya tarzı bu güzel evde, açıklanamayan doğaüstü güçlerin saldırısına uğrarlar.





















Twilight - Alacakaranlık Filmini izle (Yenilendi)

Yapım : 2008

Ülke : Amerika
Tür : Drama
Süre : 122 dakika
IMDB Puan : 5.9/10

A.K.A
Alacakaranlık
Oyuncular : Kristen Stewart, Bella Swan, Robert, Pattinson, Edward Cullen, Billy Burke, Charlie Swan, Ashley Greene, Alice Cullen, Nikki Reed, Rosalie Hale, Jackson Rathbone, Jasper Hale, Kellan Lutz, Emmet Cullen, Peter Facinelli, Dr. Carlisle Cullen, Cam Gigandet, James, film izle, Taylor Lautner, Jacob Black

Bilgi :On yedi yaşındaki Isabella Swan babası Charlie ile birlikte yaşamak üzere küçük bir kasaba olan Forks, Washington’a taşınır. Burada yüz sekiz yaşında bir vampir olup, on yedi yaşında görünen gizemli sınıf arkadaşı Edward Cullen ile tanışır. Edward’ın ilk başlarda romantizmden uzak durmaya çalışmasına rağmen sonrasında bir birlerine aşık olurlar. Üç göçebe vampir James, Victoria ve Laurent geldiğinde Bella’nın hayatı tehlikeye girer ve Edward’ın ailesi Alice, Carlisle, Esme, Jasper, Emmett ve Rosalie onun hayatını çok geç olmadan kurtarmak için uğraşırlar.









Testere 5/Saw V (2009)DVDrip+Türkçe Dublaj-Korku/Gerilim








Filmin Konusu:
Hoffman dışardan bakıldığında Jigsaw efsanesini devam ettirecek tek kişi olarak gözükmektedir. Ama Hoffman'ın bu sırrı tehdit edilince, sağ kalan herkesi tek tek avlamaya geri döner.

Testere efsanesi beşinci devam filmiyle sürüyor. Seri, eski saygınlığını yitirmeye başlasa da, ilk filmlerinin hatırına yine bir sürü insanın ilgisini çekeceği su götürmez bir gerçek.

Testere V , serinin en iddialı bölümü olarak izleyici karşısına çıkıyor.

Popüler TESTERE / SAW serisinin beşinci bölümünde kriminal uzman Hoffman (Mandylor) Jigsaw efsanesini yaşatacak hayatta kalan son kişidir. Ancak tehdit sözkonusu olduğunda sırrının açığa çıkmaması için herşeyi göze alarak tüm tehlikleri ortadan kaldırmak zorundadır.



Linkler

Parti 1
Parti 2
Parti 3
Parti 4
Parti 5
Parti 6
Parti 7

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar- Hes Just Not That Into You- DVDScr Xvid / 2009 / TR Altyazı

Konu:

"Sex and the City"nin yazarları Greg Behrendt ve Liz Tuccillo'nun büyük beğeni toplayan en-çok-satan kitabına dayanan "He's Just Not That Into You / Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar" birbiriyle bağlantısız, 20'li 30'lu yaşlarında Baltimore'lu bir grup insanı konu alıyor...

Söz konusu insanlar ilişki havuzunun sığ kısmından evlilik hayatının derin ve bulanık sularına doğru ilerlerken bir yandan karşı cinsin işaretlerini okumaya bir yandan da "istisna yoktur" kuralına istisna oluşturmaya çalışıyorlar.


Filmi buradan indirebilirsiniz.

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4

Partlarda kesinlikle şifre yoktur.GÖrüntü kalitesi mükemmel ve alt yazı uyumludur.

Michael Jackson - King Of Pop - Deluxe Edition (3CD)

Michael Jackson - King Of Pop - Deluxe Edition (3CD)



Michael Jackson - King Of Pop - Deluxe Edition (3CD)

Artist: Michael JacksonTitle: King Of Pop - Deluxe EditionStyle: PopQuality: 128 kbpsTracks: 48CD1:1. Billie Jean2. Bad3. Smooth Criminal4. Thriller5. Black Or White6. Beat It7. Wanna Be Startin' Somethin'8. Don't Stop 'Til You Get Enough9. The Way You Make Me Feel10. Rock With You11. You Are Not Alone12. Man In The Mirror13. Remember The Time14. Scream15. You Rock My World16. They Don't Care About Us17. Earth SongCD2:1. Dirty Diana2. Say Say Say3. Off The Wall4. Human Nature5. I Just Can't Stop Loving You6. Heal The World7. Will You Be There8. Stranger In Moscow9. Speechless10. She's Out Of My Life11. The Girl Is Mine12. Butterflies13. Who Is It14. Ghost15. Blood On The Dance Floor16. Workin' Day And Night17. History18. Give In To MeCD3 - Rarities and Classic 12"s:1. Can't Get Outta The Rain [Single b-side never released on CD2. On The Line [Bonus Track included in the 'Ghosts' boxset video3. Someone Put Your Hand Out [Originally a cassette-only promo with Pepsi4. Is It Scary - Previously Unreleased Single Radio Edit5. Smile - Short Version [Previously Unreleased Commercially - Promo only6. Billie Jean - Original 12" Version7. Wanna Be Startin' Somethin' - Extended 12" Mix8. Bad - Dance Extended Mix Includes 'False Fade'9. The Way You Make Me Feel - Dance Extended Mix10. Another Part Of Me - Extended Dance Mix11. Smooth Criminal - Extended Dance Mix12. Black Or White - The C and C House Club Mix13. Thriller Megamix (by Jason Nevins)- Previously Unreleased
Bunlar da ilginizi çekebilir:

Dr.Hardware 2009 9.9.5e Program İndir

Dr.Hardware 2009 9.9.5e

DDr. Hardware 2009 , sistem bilgisini öğrenmek, bilgisayardaki parçaları test etmek, donanım kaynaklarınızın sorunsuz çalışıp çalışmadığını öğrenmek ve markalarını kesin olarak bulabilmek için vazgeçilmez programlardan biridir. Ayrıca karşılaştırmalı test özelliği de bulunmaktadır. Yeni sürümde AMD64 FX-53 işlemciler ve yeni çıkan tüm anakart chipsetlerine destek verilmektedir. ...

Download
http://filefactory.com/file/ahgd0a7/n/Dr_Hardware_2009_v9_9_5e_rar

Evlilik Sınavı - Easy Virtue - 2009 - Dvdrip Xvid - Türkçe

John, tatil için gittiği Fransa’da Larita ile tanışır ve evlenirler. Ev bulana kadar John’un annesinde kalmaları gerekir. Gelin ve kayınvalidenin karşılaşması zor geçecektir. Kayınvalide Veronice her fırsatta Larita’nın geçmişi ve karakterinin kötü yanlarını ortaya çıkarmaya çalışmaktadır. Larita ile Veronica arasında çıkacak çatışmada zekâlar yarışacak .
Evlilik sınavı filmini full film indir buradan indirebilirsiniz.Türkçe alt yazı rarın içinde.PArtlarsa şifre yoktur.İyi seyirler.Full Film indir
İNDİRR
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4

X-Men Origins Wolverine / R5.LINE.XviD / Türkçe alt yazılı

Wolverine mutant hayatı yaşamaktadır, kız arkadaşının ölümü yüzünden Victor Greed’ten (daha sonra Sabertooth olacak olan) intikamını almak istemektedir, ve bunun sonucunda Weapon X progrogramına katılır.
Parti 1

http://rapidshare.com/files/245904786/x-man.O.W_www.filmindirnet.com.part1.rar
Parti 2
http://rapidshare.com/files/245904968/x-man.O.W_www.filmindirnet.com.part2.rar
Parti 3
http://rapidshare.com/files/245905150/x-man.O.W_www.filmindirnet.com.part3.rar
Parti 4
http://rapidshare.com/files/245905237/x-man.O.W_www.filmindirnet.com.part4.rar

Harry Potter ve Melez Prens - Harry Potter and the Half - Blood Prince - 2009 - TS XViD - Yenilendi

Tür : Macera / Fantastik
Gösterim Tarihi : 15 Temmuz 2009
Yönetmen : David Yates
Senaryo : Steve Kloves , J.K. Rowling (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Bruno Delbonnel
Müzik : Nicholas Hooper
Yapım : 2008, ABD / İngiltere , 153 dk.

Oyuncular

Daniel Radcliffe (Harry Potter) , Rupert Grint (Ron Weasley) , Emma Watson (Hermione Granger) , Julie Walters (Molly Weasley) , Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange) , Alan Rickman (Severus Snape) , Michael Gambon (Albus Dumbledore) , Maggie Smith (Minerva McGonagall) , Jim Broadbent (Horace Slughorn) , Bonnie Wright (Ginny Weasley) , Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid)
Harry Potter, Hogwarts'taki 6. yılında üzerinde "bu kitap Melez Prens'e aittir" yazılı bir kitap bulur.

Kitabın içindeki büyüleri ve Melez Prens'in kimliğini araştırmaya başlayan Harry, Dumbledore'un yardımlarıyla, düşmanı Voldemort ile son savaşa girmeden önce onun geçmişi hakkında daha fazla şey öğrenmeye başlar.

Filmin yönetmen koltuğunda Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nı da yönetmiş olan David Yates var. Filmin uyarlandığı, J.K. Rowling'in yazdığı serinin 6. kitabı olan Harry Potter ve Melez Prens, ilk yayınlandığı gün dünya çapında tam 9 milyon satmıştı.
Filmi Buradan indirebilirsiniz
Parti 1
http://rapidshare.com/files/257539969/Hp6.TS.xvid-FotzeDaPoo.www.filmindirnet.net.part1.rar
Parti 2
http://rapidshare.com/files/257540400/Hp6.TS.xvid-FotzeDaPoo.www.filmindirnet.net.part2.rar
Parti 3
http://rapidshare.com/files/257540761/Hp6.TS.xvid-FotzeDaPoo.www.filmindirnet.net.part3.rar
Parti 4
http://rapidshare.com/files/257541116/Hp6.TS.xvid-FotzeDaPoo.www.filmindirnet.net.part4.rar
Parti 5
http://rapidshare.com/files/257541379/Hp6.TS.xvid-FotzeDaPoo.www.filmindirnet.net.part5.rar
Parti 6
http://rapidshare.com/files/257541651/Hp6.TS.xvid-FotzeDaPoo.www.filmindirnet.net.part6.rar
Parti 7
http://rapidshare.com/files/257541947/Hp6.TS.xvid-FotzeDaPoo.www.filmindirnet.net.part7.rar
Parti 8
http://rapidshare.com/files/257542035/Hp6.TS.xvid-FotzeDaPoo.www.filmindirnet.net.part8.rar

Sevgililer Günü Katliamı | My Bloody Valentine |2009 | DvD.XviD / TR Dublaj film indir indirmeden izle tek link

Tür : Gerilim / Korku / 3D
Gösterim Tarihi : 13 Şubat 2009
Yönetmen : Patrick Lussier
Senaryo : Todd Farmer , Zane Smith , John Beaird , Stephen Miller (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Brian Pearson
Yapım : 2009, ABD , 101 dk.


Oyuncular

Jensen Ackles ( Tom Hanniger) , Jaime King (Sarah Palmer) , Kerr Smith (Axel Palmer) , Betsy Rue (Irene) , Edi Gathegi (Deputy Martin) , Tom Atkins ( Burke)

Tom yıllar sonra kasabasına geri döner. Kasabada yaşanan felaketin üzerinden tam 10 yıl geçmiştir. 10 yıl önceki sevgililer gününde, bir manyak onlarca kişiyi öldürmüştür.

Tom'un dönüşü hiç beklemediği olaylara gebe olur. Onun olayı gerçekleştiren katil olduğuna inanan insanlar bulunmaktadır. Tom'un masumiyetini ispatlaması gerekmektedir..
Parti 1
http://rapidshare.com/files/257579165/my.boody.valentine_www.filmindirnet.net.part1.rar
Parti 2
http://rapidshare.com/files/257579454/my.boody.valentine_www.filmindirnet.net.part2.rar
Parti 3
http://rapidshare.com/files/257579691/my.boody.valentine_www.filmindirnet.net.part3.rar
Parti 4
http://rapidshare.com/files/257579969/my.boody.valentine_www.filmindirnet.net.part4.rar
Parti 5
http://rapidshare.com/files/257580070/my.boody.valentine_www.filmindirnet.net.part5.rar

Fast & Furious - Hızlı ve Öfkeli 4 - 2009 - DVDRip - Türkçe Altyazı



Tür : Aksiyon
Gösterim Tarihi : 3 Nisan 2009
Yönetmen : Justin Lin
Senaryo : Gary Scott thompson , Chris Morgan
Görüntü Yönetmeni : Amir M. Mokri
Yapım : 2009, ABD

Oyuncular

Vin Diesel ( Dominic Toretto) , Paul Walker (Brian O Conner) , Michelle Rodriguez ( Letty Marciano) , Jordana Brewster ( Mia Toretto) , Laz Alonso (Fenix Rise) , Gal Gadot (Gisele Harabo) , John Ortiz (Antonio Braga)
Eski dolandırıcı Dominic Toretto’nun (Vin Diesel) Meksika sınırından geçip orada kaçak olarak yaşamaya kalkışmasının üzerinden sekiz yıl geçmiştir. Artık Dominik Cumhuriyeti’ndeki bir sahil kulübesinde yaşamakta olan Dom’un yanında, ABD’deki geçmişinden kalan tek varlık olan biricik sevgilisi Letty (Michelle Rodriguez) vardır. Orada yepyeni bir yaşama başlamaya çalışır. Ancak kanun temsilcilerinin daima peşinde olduğunun da farkındadır.

Çok sevdiği bir insanın trajik ölümünden sonra Los Angeles’a dönen Dom’un, ajan Brian O’Conner (Paul Walker) ile ezeli kavgası yeniden ateşlenir. Ancak artık ortak bir düşmanları vardır. ABD’ye öldürücü maddelerin akışını sağlayan sosyopat ruhlu uyuşturucu kralına karşı mücadele edebilmek için güçbirliği yapmak zorundadırlar. Uyuşturucu kralını safdışı etmenin ve onun tarafından öldürtülen arkadaşlarının intikamını almanın tek çaresi, ikisi arasında yepyeni bir güven ortamı sağlanmasından geçmektedir.

Türkçe Alt Yazı İçin
http://divxplanet.com/sub/s/133317/Fast-and-Furious.html

Filmi buradan indirebilirsiniz.
Parti 1
http://rapidshare.com/files/254963285/Fast.And.Furious.2009.DVDRip.XviD-www.filmindirnet.net.part1.rar
Parti 2
http://rapidshare.com/files/254963965/Fast.And.Furious.2009.DVDRip.XviD-www.filmindirnet.net.part2.rar
Parti 3
http://rapidshare.com/files/254964632/Fast.And.Furious.2009.DVDRip.XviD-www.filmindirnet.net.part3.rar
parti 4
http://rapidshare.com/files/254965373/Fast.And.Furious.2009.DVDRip.XviD-www.filmindirnet.net.part4.rar
Parti 5
http://rapidshare.com/files/254966021/Fast.And.Furious.2009.DVDRip.XviD-www.filmindirnet.net.part5.rar
Parti 6
http://rapidshare.com/files/254966842/Fast.And.Furious.2009.DVDRip.XviD-www.filmindirnet.net.part6.rar
Parti 7
http://rapidshare.com/files/254967553/Fast.And.Furious.2009.DVDRip.XviD-www.filmindirnet.net.part7.rar
Parti 8
http://rapidshare.com/files/254967776/Fast.And.Furious.2009.DVDRip.XviD-www.filmindirnet.net.part8.rar

Testere 5 saw 5 2008 / Unrated / DVDRip /film indir/ 6 Alternatif rapid alternatifi mevcuttur







Film Hakkında;



Tür : Korku / Gerilim / Aksiyon / Gizem / Suç

Gösterim Tarihi : 24 Ekim 2008

Yönetmen : David Hackl

Senaryo : Patrick Melton , Marcus Dunstan

Görüntü Yönetmeni : David A. Armstrong

Müzik : Charlie Clouser

Yapım : 2008, ABD , 92 dk.



Julie Benz (Brit) , Meagan Good (Luba) , Shawnee Smith (Amanda Young) , Scott Patterson (Agent Strahm) , Tobin Bell (Jigsaw / John Kramer)



Konusu



Hoffman dışardan bakıldığında Jigsaw efsanesini devam ettirecek tek kişi olarak gözükmektedir. Ama Hoffman'ın bu sırrı tehdit edilince, sağ kalan herkesi tek tek avlamaya geri döner.

Testere efsanesi beşinci devam filmiyle sürüyor. Seri, eski saygınlığını yitirmeye başlasa da, ilk filmlerinin hatırına yine bir sürü insanın ilgisini çekeceği su götürmez bir gerçek.

Testere V , serinin en iddialı bölümü olarak izleyici karşısına çıkıyor.
RAPİD SHARE
Testere saw indir part 1
Testere 5 indir part 2
Testere film indir part 3
Testere 5 saw 5 Film indir part 4

Testere 5 full indir part 5
Testere part 6 indir
Testere part 7 indir
Testere part 8 saw part 8 indir
Part lar şifresizdir

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim (2009) Film İndir

Zuma deluxe | Teklink download

Portable Zuma Deluxe
Portable Zuma Deluxe
PC Games | Windows | Pop Cap | 6.3 MBSadece 6 MB lık harika bir arkade oyun, eminim oynayanlarınız vardır, bir renkleri eşleştirme oyunu ama gittikçe zorlaşan ve iyi bir refleks gerektiren bir oyun,ayrıca müzigide ayrı bir hava katıyor oyuna... Oyun oynamaya fazla vakit yıramayanlar için. Zuma kesinlikle indirilmesi gereken bir oyuSistem Gereksinimleri:OS: Windows 2000/XP/VistaMemory: 128 MB RAMProcessor: 350 MHz or fasterDirectX: 7.0

Internet: Internet connection is required to register both the download and CD-ROM versions of the game

Download to Rapidshare

Hit And Run 2009[VUR KAÇ]DVDRiP.XViD/TR.

Resim

Yönetmen: Enda McCallion
Senaryo: Diane Doniol-Valcroze, Arthur Flam
Görüntü Yönetmeni: Olivier Cocaul
Müzik: Matt Messina
Yapım: 2009
Ülke: Amerika
Tür: Korku, Gerilim
Süre: 90 dakika
IMDB Puan: 5.1/10
http://www.imdb.com/title/tt1199550/

Oyuncular
Laura Breckenridge, Kevin Corrigan, Christopher Shand
Joe Hansard, Nitin Adsul, Mary Lechter
Kara Quick, Al Twanmo, Larry Carter
Michael Cohen, Mike Dusi, Kiersten Hall
Jason Moffett, Kevin E. Scott

Mary Murdock adında bir üniversite öğrencisi cuma akşamı arkadaşlarıyla birlikte barda içip eğlendikten sonra eve doğru yola çıkar. Eve vardığında çok kötü bir şekilde sarhoştur ve pek bir şey hatırlamamaktadır. Fakat gelen seslerden dolayı garaja gittiğinde arabasının tampon korumalığında bir adam olduğunu görür. Adamı o halde görünce şoka girer ve yapmaması gereken bir şeyi yapar ve yaptığı bu yanlış hareket onu geri dönülmez korku dolu bir yola sürükler.

http://rapidshare.com/files/225438118/Hit.And.Run.2009.part1.rar
http://rapidshare.com/files/225454893/Hit.And.Run.2009.part2.rar
http://rapidshare.com/files/225449496/Hit.And.Run.2009.part3.rar
http://rapidshare.com/files/225454955/Hit.And.Run.2009.part4.rar
http://rapidshare.com/files/225455699/Hit.And.Run.2009.part5.rar
http://rapidshare.com/files/225455907/Hit.And.Run.2009.part6.rar
http://rapidshare.com/files/225456474/Hit.And.Run.2009.part7.rar
http://rapidshare.com/files/225403323/Hit.And.Run.2009.part8.rar

My Bloody Valentine (2009) DVDRiP + Türkçe

Resim

Director: Patrick Lussier
Writers (WGA): Todd Farmer (screenplay) and Zane Smith (screenplay) ...
Contact: View company contact information for My Bloody Valentine on IMDbPro.
Release Date: 13 February 2009 (Turkey) more
Genre: Crime | Horror | Mystery | Thriller more
Tagline: On January 16, Get Your Heart Broken. more
Plot: Tom returns to his hometown on the tenth anniversary of the Valentine's night massacre that claimed the lives of 22 people. Instead of a homecoming, however, Tom finds himself suspected of committing the murders, and it seems like his old flame is the only one will believes he's innocent.
Konu:
On yıl önce yaşanan bir trajedi Harmony (Uyum) kasabasını sonsuza dek değiştirmiştir. Deneyimsiz kömür madeni işçisi Tom Hanniger’ın tünellerde neden olduğu kaza beş adamın sıkışıp kalmasına ve sağ kurtulan tek kişi olan Harry Warden’ın da komaya girmesine neden olmuştur. Bunun tam bir yıl sonrasında, Sevgililer Günü’nde, Harry Warden uyanmış ve kazmayla 22 kişiyi hunharca katlettikten sonra kendisi de öldürülmüştür.
DVDRiP, 700 mb, 101 minute, 624X336 pixel, Crime/Horror/Mystery/Thriller, User Rating: 6.3/10, Lang: English, Subtitle: Turkish
Link:
http://rapidshare.com/files/228236828/MyBlotine.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/228236887/MyBlotine.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/228237041/MyBlotine.part3.rar.html
http://rapidshare.com/files/228263048/MyBlotine.part4.rar.html
http://rapidshare.com/files/228264581/MyBlotine.part5.rar.html
http://rapidshare.com/files/228264681/MyBlotine.part6.rar.html
http://rapidshare.com/files/228264707/MyBlotine.part7.rar.html

Bled (2009) DVDRiP + Türkçe

Resim

Director: Christopher Hutson
Writer: Sxv'leithan Essex (writer)
Contact: View company contact information for Bled on IMDbPro.
Genre: Horror
Tagline: Every addiction has its price.
Plot: Sai, a young artist living in a downtown warehouse delves into an ancient world of blood and lust. An... more | add synopsis
Konu:
Her bağımlılığın bir bedeli vardır. Kan ve şehvete bulanan bir şehirde vampirler susuzluklarını gidermek için her türlü yola başvurmak zorundalar.

DVDRiP, 693 mb, 94 minute, 608X336 pixel, Horror, User Rating: ???, Lang: English, Subtitle: Turkish
Link:
http://rapidshare.com/files/220989453/Bled.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/220989460/Bled.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/220989457/Bled.part3.rar.html
http://rapidshare.com/files/220989466/Bled.part4.rar.html
http://rapidshare.com/files/221303517/Bled.part5.rar.html
http://rapidshare.com/files/221303615/Bled.part6.rar.html
http://rapidshare.com/files/221303819/Bled.part7.rar.html

Push (2009) DVDRip XviD-DivX



Tür : Gerilim / Bilim Kurgu
Gösterim Tarihi :29 Mayıs 2009
Yönetmen : Paul McGuigan
Senaryo : David Bourla
Görüntü Yönetmeni : Peter Sova
Yapım : 2009, ABD , 111 dk.
Dil:İngilizce
Oyuncular
Chris Evans (Nick Gant) , Dakota Fanning (Cassie Holmes) , Camilla Belle (Kira Hudson) , Djimon Hounsou (Henry Carver)
Hong Kong'ta yaşayan bir grup genç, Amerikan hükümetinin el altından yürüttüğü bir projenin çalışanlarından kaçıyordur.

Kendi çıkarları için kullanılmak üzere onların silaha dönüştürülmesini isteyen bu kişilerden tamamen kurtulmak için güçlerini birleştirmeleri gerekiyordur. Bu amaçla da insanların düşüncelerini istediği gibi kontrol eden Alyssa English'e ulaşmaları ve birlikte savaşmaları gerekmektedir.
Hep Seni Aradım , Şanslı Slevin gibi filmlerin yönetmenliğini yapmış olan Paul McGuian, en son filmi Push'la bilim kurgu ve aksiyon türleriyle izleyiciyi maceraya davet ediyor.





Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8



Şifre:DayWalker@divx-tr.net

The Last House On The Left 2009 PPVRIP READNFO XVID




Tür : Gerilim / Korku
Gösterim Tarihi :12 Haziran 2009
Yönetmen : Dennis Iliadis
Senaryo : Adam Alleca , Carl Ellsworth , Wes Craven
Yapım : 2009, ABD , 110 dk.
Dil:İngilizce

Oyuncular
Garret Dillahunt (Krug) , Michael Bowen (Morton) , Joshua Cox (Giles) , Riki Lindhome (Sadie) , Aaron Paul (Francis) , Sara Paxton (Mari Collingwood) , Monica Potter (Emma Collingwood) , Tony Goldwyn (John Collingwood)

Collingwood ailesi tatil için bir dağ evine giderler. Ailenin kızı Mari, orada Paige ile arkadaş olur.
Fakat bir çete tarafından iki arkadaş kaçırılır ve Mari ellerinden kurtulmaya çalışırken vurulur. Çete üyeleri kendilerine sığınacak bir ev ararken tesadüfen Mari'nin ailesinin evini bulur. Herşey ortaya çıktığında failler kurban durumuna düşecektir.
The Last House On The Left , şiddetin sinemada temsili açısından ilk örneklerini konu edinen 1972 yapımı filmden uyarlanmıştır.





Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5



http://www.mediafire.com/?w0hnbmd9mnc
http://www.mediafire.com/?7hb0dak7gcg
http://www.mediafire.com/?cn0cbjmyupd
http://www.mediafire.com/?mlgnu0octzd
http://www.mediafire.com/?rw1nbwdl7wn
http://www.mediafire.com/?qcidtnvcvnw
http://www.mediafire.com/?rndbm4hpigj
http://www.mediafire.com/?blwixdmubbd
http://www.mediafire.com/?yvufjba1vmn


Şifre:DayWalker@divx-tr.net